De wereld van JURA

JURA een Zwitsers bedrijf dat wereldwijd de specialist is op het gebied van koffiemachines. Met de JURA koffie volautomaten beleef je koffiegenot van versgemalen koffie, zonder capsules.

Beleef JURA in onze winkels

De JURA producten

JURA koffiemachines voor thuis

Een overheerlijke Lungo Barista of een Cold Brew Latte macchiato thuis beleven? Het kan met de verschillende JURA koffiemachines.

JURA accessoires

Koffiegenot op een nog hoger niveau, door de perfect afgestemde accessoires voor verschillende JURA koffiemachines.

JURA onderhoudsproducten

De juiste producten om jouw JURA koffiemachine eenvoudig te onderhouden. En de optimale koffiesmaak te blijven garanderen.

Over JURA

Zeg je JURA, dan zeg je ook de koffiespecialist op het gebied van volautomatische koffiemachines. JURA is een Zwitsers bedrijf, dat al meer dan 90 jaar het optimale koffieresultaat biedt. Het merk staat voor de hoogste kwaliteit, progressieve innovatie, eersteklas design en echte duurzaamheid.

De 4 speciale JURA technologiën

De Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Voor elke breiding kan een JURA volautomatische koffiemachine de optimale maling garanderen, dit kan door de Product Recognising Grinder (P.R.G.). De maling van de koffie kan je zelf aangeven en de JURA koffievolautomaat stelt de precisiemolen binnen fracties van seconden.

De verschillende bereidingsprocessen

Nadat de optimale maling voor jouw geselecteerde koffie is gemalen, gaat de JURA volautomatische koffiemachine de koffie bereiden. Hierin is de duur van het contact met het water en de gemalen koffie heel belangrijk. Je wilt natuurlijk de lekkerste koffie.
JURA heeft naast het standaard bereidingsproces een speciaal pulserende extractieproces voor onderandere een espresso. Of een One-Touch Lungo-functie voor lange specialiteiten ontwikkeld. Vergeet natuurlijk ook niet de Cold-Brew-specialiteiten, die JURA bied op verschillende koffiemachines.

Het Intelligent Water System met de CLARIS Smart-filter

Je JURA koffiemachine in topconditie houden is belangrijk. Een CLARIS Smart-filterpatroon communiceerd met de JURA koffiemachine en beschermd het apparaat tegen karkafzetting. Ontkalken is hierdoor niet meer nodig!

Het melksysteem

Een goede cappuccino of latte macchiato wilt iedereen wel. Dat kan door de innovatieve melkpijpjes van JURA. Deze melkpijpjes bereiden perfect de schuim dankzij de technologie voor microschuim. Je schuimlaag blijft zo ook lekker stevig.

Een Jura kopen BYVERSLOOT?

Ben je aan het oriënteren voor een mooie Jura koffiemachine?
In een van onze winkels krijg je de perfecte kop koffie, het beste advies en uitleg. Zo kan je het apparaat kopen, dat echt bij je past.
Als je niet in de gelegenheid bent om naar een van de winkels te komen, dan kan je ook altijd bellen of chatten met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt voor een Jura koffiemachine? Dan kan je deze online of in de winkel kopen.

De perfecte kop koffie, die je hebt geproefd in een van onze winkels ook meteen thuis zetten? Dat kan! Je kan ervoor kiezen om de koffiemachine af te halen in een van onze winkels. Wij testen stellen de koffiemachine volledig naar wens in, zoals de temperatuur van de koffie.


Beleef JURA in onze winkels

BYVERSLOOT Terneuzen

Axelsestraat 28

4537 AK Terneuzen

0115 612951

BYVERSLOOT HEERLEN

Promenade 12

4e verdieping in warenhuis Berden

6411 JK Heerlen

045 511 9991

Product toegevoegd aan vergelijking