Bakkersmesje (Lame / Scoring knife / Broodmesje / Deegmesje)

Bakkersmesje (Lame / Scoring knife / Broodmesje / Deegmesje)

VERSLOOT-VERSLOOT
Voor het insnijden van je brood
Laatste items in voorraad
€ 7,99
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Bakkersmesje (Lame / Scoring knife / Broodmesje / Deegmesje)

 

Voor insnedes te maken in brooddeeg vlak voor het bakken

Kunststof handvat, roestvrij snijblad

Met beschermkapje voor veilig opbergen

 

Broodmesje of deegmesje voor het insnijden / 'scoring' van het brooddeeg vlak voor het de oven ingaat. Wordt gebruikt door bakkers over de hele wereld.

 

Het broodmesje, ook wel ‘lame’ genoemd, snijd je in een gemakkelijk brooddeeg in. Een keukenmes is niet scherp genoeg om het taaie deeg mooi in te snijden. De lame wordt vooral gebruikt voor het insnijden van stokbrood en vloerbrood. Door het insnijden van het deeg kun je bepalen / beïnvloeden waar het deeg tijdens de ovenrijs open gaat staan.

 

Voor het insnijden houd je het mesje in een hoek van ongeveer 30 graden, snel en in één beweging, anders blijft het mesje kleven / haken in het deeg. Laat het mesje het werk doen en druk niet op het deeg. Een ½ cm is diep genoeg. Eventueel maak je voor het snijden het scheermesje nat maken of vet het in met een beetje olie.

 

Inclusief beschermkapje voor veilig opbergen.

 

Technische gegevens:

• Materialen: kunststof, roestvast lemmet

• Afmetingen ( L ): 15 cm

• 2 Jaar garantie

 

 

114122-0

1000000020557

1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking