Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus
Remundi Magnus

Remundi Magnus

Remundi
Barbecue, vuurplaats en ornament
Laatste items in voorraad
€ 1.399,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Remundi Magnus Ø 72 cm

 

2 in 1 BBQ ervaring!

Lekker eten van de grillplaat en warmte van de vuurkorf

Voor zomer en winter

Gewalste stalen grillplaat van 72 cm doorsnede, grillring van 30 cm doorsnede

Sokkel van duurzaam Cortenstaal

Hoge kwaliteit

Werkhoogte 85 cm

Made in Germany

 

Klassiek ontwerp, robuuste materialen en hoogwaardige afwerking. In een rustieke kampvuursfeer genieten van heerlijke hapjes van de grillring en aangename warmte van het vuur. Zowel in de zomer als in de winter.

 

Bovenop de vuurschaal ligt de grillplaat, een brede, platte plaat die je gebruikt als een soort tepanyaki of plancha. Vanuit het midden straalt de warmte met een vloeiend verloop uit naar de buitenkant. Hierdoor heeft de bakplaat meerdere kooktemperaturen.

 

De vuurkorf van de Remundi kun je gebruiken met meerdere soorten brandstof. Klassiek met brandhout werkt hij perfect als haardvuur en tevens het verwarmen van de grillplaat. Daarnaast is het ook prima als je liever houtskool of briketten gebruikt (dan is het sneller op temperatuur).

 

De hitte bouwt zich op onder de grillplaat en verwarmt de plaat tot ongeveer 300°C. Doordat je het vuur in het midden opbouwt is de warmte niet overal gelijkmatig verdeeld. Er zijn gebieden met hogere en lagere temperaturen en kun je gerechten bereiden met intense hitte of juist wat langzamer (of warmhouden) op een plaats van de ring met een minder hoge temperatuur. Door het RVS rooster in het midden van de grillplaat te leggen kun je het centrum van het toestel gebruiken voor het opwarmen van een pan. Let er wel op dat de pan geen kunststof grepen heeft.

 

Uniek aan de Remundi is de instelbare regeling voor de luchttoevoer. Deze wordt van vanaf de buitenkant (tijdens) gebruik worden bediend met behulp van een handgreep aan de onderkant van de vuurkorf. Als het vuur is gedoofd en al het as is afgekoeld haal je het rooster van de luchttoevoer los en veeg je het as via de opening in de bodem van de vuurschaal zo in een asemmer (emmer niet inbegrepen).

 

De vuurschaal en sokkel zijn gemaakt van Cortenstaal. Dit is een onderhoudsvrije staalsoort, duurzaam en sterk met een roest-bruine uitstraling. Absoluut weerbestendig, de Remundi vuurschaal en sokkel kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Het is wel verstandig om een hoes over het toestel heen te doen, zodat hij beschermd is tegen vuil en stof en niet te nat wordt. Dan kun je altijd direct aan de slag wanneer je de hoes eraf haalt.

 

De grillring (bakplaat) is gemaakt van 8mm dik gewalst staal. Die olie je meteen in met een plantaardige olie (rijstkiemolie of kokosolie). Voor het inbranden en voorkomen van roestvorming. Na gebruik de grillplaat opbergen en beschermen tegen weer en wind.

 

De Remundi Premium Grill wordt volledig in Duitsland gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

In de set:

• Vuurschaal van Cortenstaal

• Grillring / Bakring / Vuurring, gewalst staal Ø 72/30 cm, 8mm

• RVS rooster 30 cm (voor centrum van grillplaat)

• Sokkel met opslag voor hout (Cortenstaal)

• Montagehandleiding

 

Technische gegevens:

• Materialen: gewalst staal (bakplaat), Cortenstaal (vuurkorf, sokkel), RVS (rooster en luchtregeling)

• Afmetingen: Ø 72/30 cm, H 85 cm

• Gewicht: 92 kg

• Made in Germany

282971-0

4260549660097

1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking