Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Jasmin Précieux
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Jasmin Précieux
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Jasmin Précieux
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Jasmin Précieux

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Jasmin Précieux

Voor 12 weken heerlijke geur
In bestelling, binnenkort weer leverbaar
€ 8,95
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Aroma Energy

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Beschrijving : Het parfum laat meteen al met zijn topnoten weten wat zijn intentie is. Jasmijn en Ylang-Ylang vormen een even elegant als geraffineerd duo, weelderig en exotisch. De hartnoot is teder, met pioenroos en de kruidige accenten van anjer. En deze zoete tocht eindigt met de fruitige accenten van een basisnoot van oranjebloesem en de fluweelachtige geur van perzik en abrikoos. Deze doos met 2 keramische navullingen Bestsellers Jasmin Précieux biedt een uitstapje naar een wereld vol bloemen, een tuin ver hier vandaan, een verrukkelijke mijmering. Hiermee worden uw autotochtjes een fleurige onderbreking, dankzij een uitzonderlijk parfum dat speciaal voor deze verspreidingswijze bedacht, en door meester-parfumeurs samengesteld werd. Een ode aan het exotische, een zonnige onderbreking. Een parfum dat u efficiënt zult verspreiden, dankzij de auto diffusor Bestsellers, een nuttig en esthetisch accessoire, met zijn honingraatmotief en blinkende chroomkleur. De adviezen van de Meester-Parfumeur Jasmin Précieux is een lieflijk en weelderig parfum. Als u van dit soort geuren houdt, kunt u voor de volgende navulling van uw auto diffusor Bestsellers een van onze oosterse parfums kiezen, Étoile d’Orient of Pétillance Exquise. Of Vanille Gourmet. Hun volle, gourmand geur zal u ook bevallen. De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten.

 

In de doos:

• 2x Pastille navulling voor Maison Berger autohouder

• Goed voor 2x 4 tot 6 weken gebruik

289326-0

3127290064257

Product toegevoegd aan vergelijking