Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Energy
Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Energy
Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Energy
Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Energy

Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Energy

Tot 6 weken heerlijke geur, navulbaar
Op voorraad, verzendklaar
€ 16,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Energy

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Beschrijving : Maison Berger Paris heeft zijn vindingrijkheid en efficiency aangewend om uw dagelijkse autoritten vrolijker te maken en het inzittendencompartiment van uw auto te verfraaien. Kies voor originaliteit met deze auto diffusor Aroma, waarvan de vorm geïnspireerd is op het houten traliewerk van Arabische ramen en met een zeer eigentijdse afwerking van mat nikkel. En zorg voor meer dynamiek met de geuren van Energy Zestes Toniques. Een energieke geurencocktail met citrusachtige accenten die de noten van muskus meer pit geven. De weldadige aanwezigheid van de essentiële grapefruitolie zorgt voor een licht en dynamisch accent. Deze door Maison Berger Paris ontworpen doos biedt de garantie van Franse knowhow. Een mooie vormgeving die niet afdingt op de kwaliteit, een originaliteit die niet onderdoet voor de doelmatigheid. Alles is goed uitgedacht en onder controle: een naar alle kanten te draaien metalen klem, waarmee het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden; een navulbaar hart van geparfumeerd keramiek; de gelijkmatige en subtiele verspreiding van een speciaal door de meester-parfumeurs uit Grasse voor deze verspreidingswijze uitgedachte verspreiding. De adviezen van de Meester-Parfumeur Als u niet ongevoelig bent voor de weldadige werking van de essentiële oliën, dan kunt u wellicht afwisselen tussen de verkwikkende accenten van grapefruit van de navulling Aroma Energy en de positieve en stimulerende invloed van kruidnagel uit het keramiek Aroma Happy! De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten!

 

In de doos:

• 1x Maison Berger auto parfumverspreider metaal met magneetsluiting

• 1x Pastille vulling goed voor 4 tot 6 weken heerlijke geur

• Navullingen in diverse geuren zijn los verkrijgbaar

289313-0

3127290064028

3 Items
Product toegevoegd aan vergelijking