Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm
Miyabi 6000MCT Santoku 18cm

Miyabi 6000MCT Santoku 18cm

MIYABI
Microcarbide-poederstaal 63 Rockwell
Levertijd 1-3 weken
€ 279,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Miyabi 6000MCT Santoku 18 cm

 

Micro Carbide poederstaal (MC63) omgeven door 2 lagen staal

Heft van Cocobolo pakka hout met roestvrij staal

Symmetrisch geslepen volgens de Honbazuke slijptechniek

Extra scherpe snede

Ingenieus hamerslagpatroon

Made in Japan

 

Santokumes 18 cm

Het begrip "Santoku" komt uit het Japans en betekent "drie deugden" (San = drie, Toku = deugden). De betekenis beschrijft goed de eigenschappen van Santokumessen bij het snijden van vlees, vis en groenten. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van Sushi en Sashimi. De hamerslag vormt kuiltjes, deze zorgen ervoor dat dunne plakken niet aan het blad blijven kleven.

 

Bovenop de uitmuntende functionaliteit en ergonomie van deze messen, is het design zeer aantrekkelijk en stijlvol. Het lemmet is voorzien van een ingenieus hamerslagpatroon, waardoor voedsel niet aan het snijoppervlak blijft kleven. Voor het handvat wordt het duurzame cocobolo pakka hout gebruikt.

 

Het credo van het Miyabi is "De schoonheid van scherpte". Miyabi staat voor zuiverheid, gratie en elegantie, onschatbare waarden in de Japanse cultuur. Hun messen combineren schoonheid en exceptionele scherpte. Ze worden dan ook gemaakt in de traditie van dezelfde oude meesters, die de fijnste authentieke Japanse zwaarden voortgebracht hebben. Miyabi messen worden ontworpen en gemaakt in Japan.

 

Tip1! Schoonmaken. Wij adviseren koksmessen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede koksmessen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en het staal van het mes aantasten.

 

Tip2! Opbergen. Een goed koksmes leg je bij voorkeur niet los in de lade. Gebruik een goed messenblok, een messenmagneet of een lemmethoes/mesbeschermer.

 

Technische gegevens:

• Messenstaal: Cryodur ijsgehard lemmet met kern uit Micro Carbide poederstaal (MC63) omgeven door 2 lagen staal

• Hardheid: 63 HRC (Rockwell)

• Heft: Cocobolo pakkat hout met roestvrij staal

• Beperkte levenslange garantie op productiefouten

• Made in Japan 

231001-0

4009839308079

Product toegevoegd aan vergelijking