Zwilling J.A. Henckels ****FOUR STAR Santokumes 18 cm

Zwilling J.A. Henckels ****FOUR STAR Santokumes 18 cm

ZWILLING J.A. HENCKELS

Friodur IJsgehard messenstaal

Op voorraad, verzendklaar
€ 89,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Zwilling J.A. Henckels ****FOUR STAR Santokumes 18 cm

 

Zwilling J.A. Henckels, topkwaliteit uit Duitsland

Naadloze ergonomische greep, hygiënisch

Friodur IJsgehard messenstaal

Gesmede messen zijn veiliger en blijven langer scherp

 

Zwilling J.A. Henckels ****FOUR STAR messen worden volledig uit één stuk gesmeed. Messen uit deze serie hebben een naadloze overgang van krop naar heft. De krop zorgt voor de juiste balans (licht naar voren). Bovendien werkt hij als vingerbescherming en voorkomt dat je van de greep naar het lemmet afglijdt. Het staal wordt vervaardigd volgens een speciale receptuur en om de optimale hardheid te verkrijgen ondergaan de messen het ijshardingsproces Friodur. Vervolgens worden de messen geslepen: vlijmscherp! 

 

Santokumes 18 cm

Afkomstig uit de Oosterse keuken, ideaal geschikt voor het snijden van groenten, vlees en vis. De vorm van het Santokumes biedt voordeel ten op zichte van een koksmes als je bij je snijbeweging het lemmet van de snijplank op tilt. Met een Santokumes kun je zo meer lengte van het snijvlak benutten. Gebruik je ook vaak een walsende beweging (de punt van het mes blijft op de plank) dan is het traditionele koksmes een betere keuze.

 

Tip1! Schoonmaken. Wij adviseren koksmessen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede koksmessen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en in het ergste geval het staal van het mes aantasten.

 

Tip2! Opbergen. Een goed koksmes leg je bij voorkeur niet los in de lade. Gebruik een goed messenblok, een messenmagneet of een lemmethoes/mesbeschermer.

 

Technische gegevens:

• Messenstaal: Zwilling Friodur ijsgehard

• Heft: zwart speciaalkunststof naadloos

• Beperkte levenslange garantie op productiefouten

• Made in Germany 

22806-0
2 Items
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking